Advocatuur

als uitsluitend jouw belang centraal staat

Als mediation onmogelijk blijkt, of overleg om welke reden ook niet wenselijk (meer) is, is de gang naar de rechter onvermijdelijk.

In dat geval staat uitsluitend jouw eigen belang centraal. Als zeer ervaren echtscheidingsadvocaten brengen wij jouw zaak helder en scherp voor het voetlicht. Anders dan velen denken is het daarbij niet nodig "die ander" in een kwaad daglicht te stellen. Dat doen wij dus ook niet.

Mogelijkheden en kansen zetten wij met jou op een rij om vervolgens het proces in te gaan: hard doch rechtvaardig en... met jouw belang voorop. Onze juridische specialisatie in het personen- en familierecht, onze jarenlange ervaring en integrale aanpak werken in jouw voordeel.

Hierdoor zijn wij in staat zaken op emotioneel én financieel vlak goed te regelen zonder het belang van de kinderen uit het oog te verliezen...vooropgesteld natuurlijk dat sprake is van kinderen.  

Scheiden blijft desondanks een emotioneel proces, terwijl het ook in juridische zin complex kan zijn. Daarom staan wij graag met al onze kennis naast je.